Swiss-made Bio-tech huidverbetering

Meder Beauty Science is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten. Ze werken samen met cosmetische chemici, dermatologen, microbiologen en moleculair genetici om hun producten te ontwikkelen. Met elke behandeling wordt gestreefd naar een maximale impact op de huid en het microbioom, waarbij alleen veilige ingrediënten worden gebruikt met een wetenschappelijk bevestigd gunstig effect. De prioriteiten zijn veiligheid, zichtbare en stabiele resultaten en een gezonde uitstraling.

Geavanceerde microbioom-vriendelijke cosmeceutische behandelingen

Producten met prebiotica, probiotica, biotechnologische peptiden, epigenetische ingrediënten en biologische plantenextracten in combinatie met dermatologische expertise leveren zichtbare resultaten op, zelfs voor ernstige huidproblemen.

Er wordt prioriteit gegeven aan de gezondheid van de huid op elke leeftijd, zodoende bevatten de producten geen agressieve ingrediënten zoals AHA’s of retinol waardoor ze geschikt zijn voor alle leeftijden en alle huidtypes en veilig zijn tijdens zwangerschap, borstvoeding en menopauze.

Oplossing voor specifiek huidprobleem

Meder heeft een oplossing voor de meest voorkomende huidproblemen: hele droge en gevoelige huid, vette huid, acne en roodheid/rosacea, rimpels en huidveroudering.  

Bekijk hier de huid verbeterende behandelingen