Expert Lab

Een gespecialiseerde cosmeceutische lijn voor een professionele chemische peeling met hoogwaardige farmaceutische ingrediënten waarmee de textuur en kwaliteit van de huid wordt verbeterd.

 

AOX System I € 70
Sterk hydraterende & antioxiderende werking met hoge verdraagzaamheid door de huid, beschermt het DNA van de cellen tegen schade door de zon en vermijdt de afbraak van collageen, elastine & hyaluronzuur.  Ideaal voor de gevoelige huid met microcirculatiestoornissen & kleine bloedvaatjes, huid beschadigd door zonlicht, droge tot zeer droge huid of als voorbereiding op een diepere peeling.  Maakt de huid niet gevoelig voor zonlicht en is het hele jaar door te gebruiken, als éénmalige flashbehandeling of in kuur.

 

Lab Solution I € 99
Een combinatie van cocktails voor een algemene anti-aging behandeling tegen rimpels, verbetert het microreliëf van de huid, werkt regenererend, ontstekingsremmend, verstevigend, liftend en verbetert elasticiteit & volume.  Als éénmalige flashbehandeling of in kuur.

 

Pigment Therapy I € 90
Voor de behandeling van alle soorten hyperpigmentatie, zelfs de meest hardnekkige zoals melasma.  Verwijdert melanineophoping, vermindert post-inflammatoire hyperpigmentatie, bevordert de juiste verdeling van melanine in de cellen & remt de aanmaak van nieuwe hyperpigmentatie.  2 tot 4 sessies afhankelijk van de pigmentstoornis, lokale schilfering mogelijk waar hyperpigmentatie was.

 

Medical Peel M40 I € 90
Een verhelderende peeling die heel doeltreffend werkt in het vervagen en wegwerken van vlekken op de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en wordt specifiek aanbevolen voor een vale & doffe huid, huidveroudering door de zon en zal bij acné de poriën verkleinen & de talgproductie normaliseren.  Enkel te boeken van oktober tot april, 3 tot 6 sessies, roodheid & schilfering is mogelijk.

 

Medical Peel P40 I € 90
Deze peeling werkt huidverjongend en wordt aanbevolen voor een verouderde huid met rimpels en verlies aan stevigheid.  Ideaal om middelmatige en diepe rimpels te behandelen, verbetert de textuur bij littekens van acné & stimuleert de aanmaak van collageen & eslastine.  Enkel te boeken van oktober tot april, 3 tot 6 sessies, roodheid & schilfering is mogelijk.

‘t Salon

Ontspannende gelaatsverzorgingen, huidverbetering & laserontharing

Contact

Kerkstraat 254
8370 Blankenberge
050/67 54 04
nathalie@esthetiektsalon.be
BE0506.693.554