The Experts

Ontspannen en tegelijkertijd huidveroudering aanpakken met de expert anti-agingbehandelingen.  Volgens behoefte van de huid wordt soms gebruik gemaakt van ultrasoon om serums dieper in de huid te sluizen en/of radiofrequentie voor een huidverstevigende werking tot in de diepere huidlagen.

 

B-Calm I  € 100
Een herstellende en kalmerende verzorging voor de gevoelige, intolerante huid die allergisch kan reageren.  Een unieke samenstelling van pre-& probiotica die ontwikkeld is om de  bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen, de natuurlijke afweersystemen van de huid te activeren en het tolerantieniveau van de huid te verbeteren.   Voor de huid met roodheden, irritaties en jeuk na het gebruik van bepaalde producten, rosacea, eczeem, na een allergische reactie, een laserbehandeling, chemische peeling of esthetische ingrepen.

 

Hydraluronic I  € 105
Intense en langdurige hydratatie met 3 soorten hyaluronzuur die het optimale hydratatieniveau van de huid herstelt & de huidbarrière versterkt.  Ideaal bij trekkerige huid, verandering van seizoenen, na agressieve behandelingen, tijdens een zwangerschap of na de bevalling.  Voor een intensief gehydrateerde & frisse huid met plumping effect, geschikt voor alle huidtypes alsook de gevoelige huid & kankerpatiënten.

 

Excel Therapy O2 I  € 115
Een zuurstoftherapie die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden zoals vervuiling, Uv-straling, stress en slaapgebrek.  Voorkomt & herstelt huidbeschadiging, geeft een boost aan je zuurstof-metabolisme & beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.  Ideaal als preventieve anti-age behandeling, voor huiden die worden blootgesteld aan vervuiling, kunstmatig blauw licht en vale of doffe huiden.

 

Timexpert Radiance C+ I  € 120
Vitamine C is dé anti-aging vitamine bij uitstek: een krachtige antioxidant, stimuleert collageen, corrigeert pigmentvlekken en laat de huid stralen.   Deze revitaliserende verzorging combineert de krachtige werking van vitamine C, vitamine E en ferulinezuur voor een intens verhelderende, oplichtende, hydraterende en verstevigende behandeling.  Geeft de doffe, grauwe, vermoeide huid een stralende glow, ook ideaal als preventieve anti-age verzorging of als flash behandeling voor een feest.

 

Timexpert SRNS I  € 110
Een krachtige allround anti-age behandeling met een unieke formule op basis van epigenetica die zich richt op de vermoeide & verzwakte huid, huid beschadigd door milieu-invloeden en de gestresseerde huid.  Vertraagt huidveroudering, werkt verstevigend, herstellend en anti-rimpel, vervaagt ouderdomstekenen en vermoeidheid.  Ideaal voor de rijpe huid, na een periode van stress, mensen met een verstoord nachtleven, werken in shift, horeca, ziekenhuis, blootstelling aan luchtverontreiniging & sigarettenrook.

 

Timexpert Lift(IN) I  € 125
Verstevigende behandeling voor de verslapte huid waarbij de effecten van chirurgisch liften wordt nagebootst.  De gelaatsvolumes worden voller en aangespannen, slappe doorzakte huid herwint volume & stevigheid, rimpels worden minder zichtbaar, herstelt het volumeverlies en hermodeleert de gezichtscontouren.  Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van verslapping, vanaf 40 jaar of jonger na felle afslanking.

‘t Salon

Ontspannende gelaatsverzorgingen, huidverbetering & laserontharing

Contact

Kerkstraat 254
8370 Blankenberge
050/67 54 04
nathalie@esthetiektsalon.be
BE0506.693.554