Na de Hyaluron is het aan de Source Marine om een metamorfose te ondergaan!

Met een vernieuwing en innovatie van de formule werd gezorgd voor een verhoogde concentratie aan werkstoffen, de Sève Bleue des Océans, rijk aan Mangaan en essentieel voor de huid, is nu aangevuld met een exclusief Thalgo patent aan gemicroniseerde algen van 14 mariene elementen (zoals aminozuren, vitamine en antioxidant!) waardoor de werking van de producten wordt versterkt. Waar er voordien werd gefocused op enkel hydratatie zorgt de vernieuwde Source Marine voor een huidversterkende hydratatie. Hierbij hoort ook een nieuw parfum met verfrissende en lichte mariene geuren.

Ook het Eco-concept wordt versterkt  door een ecologische & economische aanpak met een verhoogde recycleerbaarheid van de verpakkingen en met de lancering van een navulling voor in je pot!

Hiermee gaan we voor steeds cleanere formules zonder controversiële ingrediënten, ingrediënten van natuurlijke oorsprong, steeds groenere verpakkingen, tubes met gerecycleerde plastiek, verpakking gemaakt van karton uit duurzaam beheerde bossen, bedrukt met plantaardige inkten.

Het vernieuwde gamma kan je vinden op de website Webshop | Esthetiek ‘t Salon (esthetiektsalon.be)