NOUGATINE is een cosmetisch merk volledig gewijd aan kinderen met natuurlijke & biologische ingrediënten van zeer hoge kwaliteit.  Alle producten zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van de gevoelige kinderhuid en geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar.

Wanneer we het hebben over de zorg voor baby’s & peuters is er nl keuze genoeg, grote en kleine merken met een samenstelling die goed is aangepast om aan hun huidbehoeften te voldoen. Maar kinderen groeien op en gebruiken dan crèmes voor baby’s of volwassenen en die formules zijn niet aangepast aan hun huid of hun smaak.

Met Nougatine wordt de huid van je kinderen zacht & gehydrateerd en de beschermende huidbarrière wordt versterkt.  De leuke en speelse texturen, gastronomische ingrediënten en geuren zijn gekozen voor en door kinderen:
Suikerspin, vanille-aardbei, choco-hazelnoot, honing-vanille, karamel en suikerappel

De producten zijn dermatologisch getest, siliconenvrij, alcoholvrij, Natrium laureth sulfaat vrij, PEG-vrij & zonder nanodeeltjes, vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong & niet getest op dieren.

Bekijk het leuk assortiment voor kinderen hier op de webshop!