Wat is nutricosmetica

Om het kort samen te vatten: dat zijn voedingssupplementen die bijdragen aan de gezondheid van het lichaam in het algemeen, maar ze zijn vooral toegespitst op de conditie van de huid. Wist je dat de tekenen van huidveroudering lang beginnen binnenin voordat ze zichtbaar worden op jouw huid?

Waarom

De cellen in je lichaam vernieuwen zich constant, sommige cellen hebben een levensduur van slechts een paar dagen, andere overleven vele jaren. Echter, is onze voorraad cellen niet oneindig, zo kunnen cellen zich gemiddeld 40 tot 60 keer vernieuwen.

Wanneer je je lichaamscellen goed verzorgt kan je huidproblemen vermijden of wegnemen en zélfs het verouderingsproces een stuk terugdraaien. De levensduur van lichaamscellen wordt vaak ingekort door ze te voeden met onnatuurlijke producten, bewerkte voeding en gifstoffen, zoals bewerkt vlees, junkfood en geraffineerde suikers. Deze lege voedingsstoffen brengen de cellen uit balans, waardoor ze hard moeten werken om optimaal te functioneren. Vervolgens versnelt de veroudering van de cel.

Om de levensduur van je cellen te verlengen en ze te herstellen kies je best voor een zuiver voedingspatroon met verse, natuurlijk en weinig bewerkte voeding maar omdat we minder dan de aanbevolen hoeveelheid eten van deze voedingsmiddelen vul je deze tekorten best aan met supplementen.

De huid is een weerspiegeling

Het zou kunnen dat jij je huid al goed verzorgt met allerlei producten, maar dat er onvoldoende resultaat is. Ons lichaam is één geheel, alles werkt samen. Als je kampt met stress, te weinig drinkt of ongezond eet én te weinig beweegt, dan zal jouw huid daarop reageren.

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om altijd gezond te eten en stressvrij te leven. Het is ook onmogelijk om alle stoffen die we nodig hebben om onze huid optimaal te laten stralen, op te nemen via voeding. Dat is de reden waarom nutricosmetica zo interessant zijn, op die manier krijgen we voldoende stoffen die goed zijn voor jouw lichaam en huid.

Natuurlijk en 100% efficiënt

De supplementen van Correxiko zijn natuurlijk en bevatten geen tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO’s. Het is gemaakt zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, synthetische zoetstoffen en kunstmatige kleur-of smaakstoffen. Correxiko doet niks anders dan huidsupplementen ontwikkelen en ze hebben heel wat know-how opgebouwd in dit gebied.

The Skin Supplement 

In ‘Close Up The Skin Supplement’ zitten 60(!) actieve ingrediënten. Deze ingrediënten bieden klinisch bewezen resultaten.  Het Skin Supplement is gecreëerd om huidcellen van binnenuit te voeden en te voorzien van een krachtige dosis aan voedingsstoffen die het verschil maken tussen een verouderende huid en een jong ogende huid.

Bekijk hier meer info over het Skin Supplement

Alles wat je moet weten over nutraceuticals

Het wondersupplement: Pro-omega 3

Correxiko’s Pro-omega 3 wordt sterk aangeraden. Dit van sardines gemaakte en duurzaam geproduceerde supplement vult de veel voorkomende tekorten in de voeding aan. Het creëert een beter uitziende huid aangezien het huidontstekingen drastisch vermindert en verbetert de huidvochtigheid aanzienlijk. Pro-omega 3 biedt niet alleen voordelen voor de huid, je haar heeft er ook baat bij.

Wil je graag meer weten over Pro-omega 3? Lees hier meer.