De gemiddelde vrouw krijgt elk jaar maar liefst 2 kg chemicaliën binnen via huidverzorgingsproducten en cosmetica terwijl er goed uitzien en je mooi voelen perfect kan op een gezonde manier. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een een gezonde make-up lijn met pure ingrediënten.

Studio Mino Mineral Cosmetics is een Belgische make-up lijn met 100% pure mineralen, 100% natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten, vrij van toxines, vegan en cruelty free.

Waarom minerale make-up:

  • Minerale make up bevat geen schadelijke stoffen, geurstoffen, vulmiddelen en conserveermiddelen die wel in gewone make-up voorkomt.  Gewone make up bevat doorgaans heel wat vulmiddelen zoals talk en maismeel en talk is natuurlijk niet de beste vriend van je huid, het verstopt de poriën, kruipt in fijne lijntjes en is uitdrogend.
  • Door de afwezigheid van schadelijke stoffen als kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen is de kans op huidirritaties- en allergieën zeer klein en zijn minerale make-up producten geschikt voor zowat iedereen.
  • Je hebt van minerale make up héél wat minder nodig om hetzelfde resultaat te bekomen, hierdoor doe je dan ook langer met een product.
  • Omdat mineralen het licht weerkaatsen (en talk net het licht opslorpt) heb je een gezondere teint met een stralende gloed.
  • Omdat je er veel minder van moet gebruiken en de make-up ingrediënten bevat die met de huid meewerken voelt het net alsof je niets aanhebt.

Wil jij ook gezonde make-up die goed is voor je huid en de natuur, met een minimum aan ingrediënten, een minimum aan inspanning om aan te brengen en een minimum aan verpakking, neem dan snel een kijkje in de webshop en contacteer me gerust bij vragen!