Net op tijd met mooi weer in het vooruitzicht zijn de promoties van de afslanking en versteviging terug binnen!  Er zijn promopacks van zowel de nutri-cosmetica als van de cosmetica en zoals vorig jaar is er ook dit jaar 25% korting op aankoop van producten + een gratis Cupping Cup tijdens een Body Palp kuur in het salon.

Cosmetica en nutri-cosmetica gecombineerd met afslankbehandelingen zijn de perfecte combinatie voor nog meer zichtbare en blijvende resultaten.

Bij deze promo’s ontvang je, zolang voorraad strekt, bij aankoop van 2 producten een thermo-fles in inox gratis!

Activ détox kuur helpt het lichaam te ontgiften door het teveel aan toxines af te voeren.  Ideaal om aan het begin van de zomer of als start voor een afslankings- of verstevigingskuur te gebruiken.

Activ vetverbrander bevat een gepatenteerd phytocomplex genaamd Sinetrol®, klinisch bewezen om de taille- en heupomvang gemiddeld met 5 cm te verminderen door vetverbranding te stimuleren.

Activ drainage zorgt voor de eliminatie van water en vetten aangevuld met vitamine C.

Coach anti-cellulite effect een corrigerende oplossing voor het verminderen van cellulitis.

Coach buik en taille om het verfijnen van de taille te ondersteunen, terwijl een haverextract de darm- en spijsverteringsfuncties helpt te reguleren.

Duo versteviging en afslanking herstelt de contouren en stevigheid tot in de kern van de huid.

Totale cellulite correctie helpt bij het verwijderen van vetkuiltjes en overtollig vocht en zorgt voor een gladde huid en een mooier silhouet. Resultaten bewezen in 4 weken!

Duo lichte benen gel om een zwaar gevoel in de benen te verminderen en een spray voor een intens verfrissend effect bij vermoeide benen.

Je vindt alle producten in de webshop