Spirulina, een superfood bomvol vitaminen, proteïnen en mineralen verrijkt in Zeemagnesium vormt het kerningrediënt van de nieuwe verzorging, de Spiruline Boost!

Spirulina is een krachtige antioxidant die het immuunsysteem stimuleert en het heeft bovendien een bijzonder ontgiftende en leverbeschermende werking, het beschermt tegen vervuiling en is perfect als een preventieve anti-age verzorging.  Spirulina is een van de rijkste bronnen van proteïnen en bevat alle essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben en omdat het een natuurlijke bron van vitamines en mineralen is kan het gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.  

Het serum bootst de 3 belangrijkste huideigen detox enzymen van de huid na, de dagcrème vormt een micro-patch op de huid als bescherming tegen vervuiling, de oogverzorging bevordert de zuurstofvoorziening en versterkt de aderwand  door de krachtige antioxidanten, de concentraten zijn rijk aan hyaluronzuur en vitamine C en de booster shot geeft je een energieboost, werkt sterk ontgiftend en zorgt voor celvernieuwing.

Ontdek zelf de fantastische textuur, het verfrissend aroma en de mooie resultaten en boek hier jouw Spiruline Boost https://tsalon.boekingapp.nl/book?sId=181154