Lichaamsbehandelingen

Ontspannende lichaamsbehandelingen met alle weldaden uit de zee zoals algen, modder, zouten en mineralen.  Thalassotherapie is gericht op regenereren, remineraliseren en revitaliseren en is een echte weldaad voor uw lichaam.

 

Exfoliërend Ritueel
Een scrub van het lichaam, daarna neem je een douche en word je gemasseerd met hydraterende bodymilk. Je dode huidcellen zijn verwijderd en je huid is nu super zacht, ook ideaal als voorbereiding op de zon.
40 min – € 55

 

Prelude Sea Treatment
Je wordt bedekt met een warme Marine Mud modderpakking gevolgd door een scrub van je lichaam met een zeezoutscrub, je neemt een douche om daarna gemasseerd te worden met hydraterende bodymelk. Je spieren en je lichaam ontspant, je huid is zacht & gereminaliseerd en dode huidcellen zijn verwijderd. Ook een ideale voorbereiding op de zon.

Leuk extraatje: tijdens de rustfase van de pakking krijg je, als je dat wenst, de Eye Bar aangeboden en geniet je van een zalige massage van je oogcontouren.
75 min – € 85

 

Cold Cream Ritueel
Een zalige cocoon behandeling waarbij je wordt ingesmeerd met een warme crèmepakking, terwijl deze weldadige crème je huid voedt geniet je van een hoofdhuidmassage gevolgd door een ontspannende lichaamsmassage. Ideaal bij droge tot zeer droge huid of tijdens de koude wintermaanden.
60 min – € 70

 

Gemicroniseerde Algenpakking
De weldaad van de zee voor de liefhebber van thalassotherapie. Na de algenpakking neem je een douche en word je gemasseerd met hydraterende bodymelk. Deze pakking is een afslankbooster, het lichaam krijgt een detox en is geremineraliseerd.

Leuk extraatje: tijdens de rustfase van de pakking krijg je, als je dat wenst, de Eye Bar aangeboden en geniet je van een zalige massage van je oogcontouren.
75 min – € 85

 

 

Body Sculpt Treatment

Anti-cellulite, afslankende en verstevigende behandeling met het Body Palp apparaat.   Een afslankende peeling wordt afgewisseld met een Slimming & Firming wrap volgens behoefte.  De Body Palp combineert de manuele rolplooi met Cupping en maakt van deze methode een zeer effectieve professionele behandeling.
50 min – € 60 
Kuur 6 behandelingen € 360 – 25% korting op producten voor thuisgebruik + cupping cup gratis

 

Massage

Lichaamsmassage
60 min – € 65
45 min – € 50

Rugmassage
20 min – € 25

‘t Salon

Gelaats- en lichaamsverzorging gecombineerd met een massage voor een unieke ervaring.

Contact

Kerkstraat 254
8370 Blankenberge
050/67 54 04
nathalie@esthetiektsalon.be
BE0506.693.554