Gelaatsverzorgingen

Voor elk huidtype is er een gelaatsverzorging op maat om je huid te voorzien van wat het nodig heeft.  Bij elke verzorging hoort een ritueel met exclusieve massages om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd te streven naar zichtbare en duurzame resultaten.

 

Source Marine Ritual
Een verhelderende hydraterende verzorging voor de vochtarme huid. De hydratatiegraad van je huid wordt gecorrigeerd en laat ze weer streelzacht aanvoelen en glanzen als voorheen.
60 min – € 65

Cold Cream Marine Ritual
Is je huid gevoelig, rood en voelt ze vaak trekkerig aan? Dan is deze verzachtende en herstellende verzorging is een ware verademing voor je huid. Je kwetsbare huid wordt hiermee langdurig gevoed en de tolerantiedrempel wordt verhoogd.
60 min – € 65

Purété Marine Ritual
Heb je last van een gecombineerde of vette huid dan is dit de verzorging voor jou. De onzuiverheden zijn zichtbaar vermindert, de poriën fijner en de glans onder controle.
60 min – € 65

Lumière Marine
Is je teint niet egaal, dof en heb je last van vlekken dan is het natuurlijk proces van je pigmentatie verstoord.   Dit gebeurt niet enkel onder invloed van onze leeftijd maar wordt versterkt door milieu-stress zoals UVA, vervuiling, roken en blauw licht (laptop, pc, tablet,..)  Deze verzorging corrigeert donkere vlekken, verheldert & egaliseert je huid en beschermt je huid tegen vrije radicalen.
60 min – € 80

Prodige Des Océans
Een uniek luxueus verzorgingsritueel gewijd aan verjonging, diepe ontspanning en een intense wellness. De producten met hemelse textuur worden gecombineerd met 7 exclusieve massagetechnieken waarbij ontspanning en anti-ageing worden gecombineerd, een zalige verzorging met diepgaande relaxatie.
1u30 min – € 140

Anti-age Collageen Straightening Care
Bestrijd de eerste tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes en expressierimpels vervagen, je huid straalt, is intens gehydrateerd en uiterst glad.
60 min – € 70

Anti-age Hyaluronic Filling Care
Bij al wat diepere rimpels neem je best deze behandeling om ze op te vullen en te corrigeren. Al vanaf de eerste behandeling lijkt de huid jonger, gladder en je teint straalt.
60 min – € 80

Anti-age Silicium Lifting Care
Last van diepe rimpels en huidverslapping? Deze vooraanstaande verzorging excelleert bij het herstellen van de afnemende stevigheid van de huid en zorgt voor een lifting van de gezichtscontouren en het gladstrijken van diepe rimpels.
75 min – € 85

Anti-age Exception Marine Care
Een expertise behandeling gericht op huid gerelateerde problemen die gepaard gaan met hormonale veranderingen zoals huidverslapping, diepe rimpels, afhangende oogleden, dichtheidsverlies en verminderde uitstraling met ontwikkeling van ouderdomsvlekken.  Producten met hoge concentraties aan zeldzame actieve ingrediënten in combinatie met een exclusieve energilift-massagetechniek ontwikkeld door een plastisch chirurg zorgen voor een manuele facelift-effect en maakt van deze behandeling een non-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen. 
90 min – € 95

 

 

I BEAUTY

I Beauty combineert intelligente cosmetica met 3 innovatieve, bewezen doeltreffende, niet invasieve, niet agressieve en volkomen veilige technologieën voor een onmiddellijk resultaat:

  • Sono-Vibratie: exfoliëren en zuiveren
  • Sequentiële Ultrasoon: afvoeren, insluizen, stimuleren en gladstrijken
  • Tripolaire Radiofrequentie: regenereren en opvullen

 

Purity Reviver
Deze express en zeer effectieve behandeling is de perfecte oplossing om een diep herstellende reiniging te bereiken. De ideale combinatie van zink en salicylzuur met een ultra vibrerende spatel die perfect is aangepast aan het huidreliëf worden onzuiverheden, talg en dode huidcellen verpulvert. De ultrasonen zorgen bovendien voor een doeltreffende drainage van afvalstoffen en een betere stofwisseling. De huid is vanaf de eerste sessie gezonder, helderder en gereinigd van onzuiverheden.
30 min – € 45

Hydration Corrector
Verwen je uitgedroogde of vermoeide huid met deze gelaatsverzorging! Na een reiniging wordt de huid geëxfolieerd met de sono-vibratie waarna de actieve ingrediënten tot diep in de huid worden geperst met behulp van drainerende, infuserende en stimulerende bewegingen met de ultrasonen. De huid is fris, helder en intens gehydrateerd vanaf de eerste sessie.
45 min – € 59

Youth Activator
Deze anti-age gelaatsverzorging is perfect voor iedereen die het verjongend uiterlijk van de huid wil herstellen. De tripolaire radiofrequentie is de nieuwste anti-ageing technologie in Esthetische geneeskunde die zorgt voor een werking tot in de diepere huidlagen. Na een reiniging wordt de huid geëxfolieerd met de sono-vibratie en de toepassing van Hyaluronzuur tijdens het gebruik van radiofrequentie herstelt de stevigheid van de huid. De teint is stralend, de huid wordt voller, strakker geregenereerd en verstevigd al vanaf de eerste sessie.
45 min – € 69

De IBeauty kan geïntegreerd worden in elke andere gelaatsverzorging naar wens en behoefte van je huid.

Je geniet van een mooi voordeel bij het nemen van de IBeauty in kuurvorm, dit betreft dan 4 behandelingen tenminste 1 x per week.

 

 

EYE MASSAGE MASK

Oogverzorgingen

Eye Expert Care
Zie je er vermoeid uit door kringen en wallen onder je ogen en heb je last van dieper wordende rimpels? Deze oogverzorging zorgt voor een anti-wallen, anti-kringen en anti-rimpel effect op de oogcontouren. Het gelaat wordt gereinigd en de oogcontouren worden zowel manueel als met de Eye Bar gemasseerd.
45 min – € 45

Beauty Flash
Een mini gelaatsverzorging en een massage van de oogcontouren met het Eye Bar.
30 min – € 30

Eye Touch
Je kan de Eye Bar ook tijdens een andere gelaats- of lichaamsbehandeling inlassen voor de duur die jij wenst.
5 – 10 of 15 min
€ 5 /€ 10/€ 15

Verven wimpers
€ 13

Verven wenkbrauwen
€ 13

‘t Salon

Gelaats- en lichaamsverzorging gecombineerd met een massage voor een unieke ervaring.

Contact

Kerkstraat 254
8370 Blankenberge
050/67 54 04
nathalie@esthetiektsalon.be
BE0506.693.554