Gelaatsverzorgingen

Voor elk huidtype is er een gelaatsverzorging op maat om je huid te voorzien van wat het nodig heeft. Bij elke behandeling hoort een ritueel met exclusieve massages om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd te streven naar huidverbetering met zichtbare en duurzame resultaten.

 

Marine Ritueel
Verzorging volgens huidtype:

  • Source Marine: Een verhelderende hydraterende verzorging voor de vochtarme huid, de hydratatiegraad van je huid wordt gecorrigeerd en laat ze weer streelzacht aanvoelen en glanzen als voorheen.
  • Cold Cream: voor de gevoelige, rode huid die vaak trekkerig aanvoelt, deze verzachtende en herstellende verzorging is een ware verademing die de kwetsbare huid langdurig voedt en de tolerantiedrempel verhoogd.
  • Pureté Marine: voor een gecombineerde of vette huid, de onzuiverheden zijn zichtbaar vermindert, de poriën fijner en de glans onder controle.
    60 min – € 70 / optimaliseer met iBeauty + € 15

 

Anti-ageing

 

Spiruline Boost
Een vitaliserende verzorging die je huid stimuleert, beschermt tegen toxines en ontgiftend werkt.  Spirulina is een krachtige antioxidant vol vitaminen, proteïnen en mineralen om je huid zijn energie terug te geven of ook ideaal als preventieve anti-age verzorging
60 min – € 75

 

Hyaluronic Filling
Diepe rimpels opvullen en corrigeren, al vanaf de eerste behandeling lijkt de huid jonger, gladder en je teint straalt.
60 min – € 85 / optimaliseer met iBeauty + € 15 

 

Silicium Lifting
Diepe rimpels en huidverslapping? Deze vooraanstaande verzorging excelleert bij het herstellen van de afnemende stevigheid van de huid en zorgt voor een lifting van de gezichtscontouren en het gladstrijken van diepe rimpels.
75 min – € 90 / optimaliseer met iBeauty + € 15 

 

Exception Marine 
Een expertise behandeling gericht op huid gerelateerde problemen die gepaard gaan met hormonale veranderingen zoals huidverslapping, diepe rimpels, afhangende oogleden, dichtheidsverlies en verminderde uitstraling met ontwikkeling van ouderdomsvlekken.  Producten met hoge concentraties aan zeldzame actieve ingrediënten in combinatie met een exclusieve energilift-massagetechniek ontwikkeld door een plastisch chirurg zorgen voor een manuele facelift-effect en maakt van deze behandeling een non-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen.
90 min – € 99 / optimaliseer met iBeauty + € 15 

 

 

Huidvernieuwing met cosmeceuticals

 

Peeling Marin
Een efficiënte peeling voor huidvernieuwing die werkt op rimpels, open poriën, littekens, teint en veerkracht.  Deze progressieve peeling is op basis van zuurfermenten van algen die de kwaliteit van de huid verbetert en zorgt voor een biologisch proces waarbij de huid wordt getriggerd om zichzelf te herstellen.  Afhankelijk van wat je wenst te behandelen kan de verzorging in kuur nodig zijn.
50 min – € 120 – incl. 2 producten voor thuisgebruik (verplicht)

Lichte kuur 2 weken zuiverend voor gemengde tot vette huiden
€ 190 – incl. 2 producten voor thuisgebruik (verplicht)

Gemiddelde kuur 3 weken diepe rimpels
€ 265 – incl. 2 producten voor thuisgebruik (verplicht)

Sterke kuur 4 weken stevigheid
€ 330 – incl. 2 producten voor thuisgebruik (verplicht)

Intensieve kuur 4 weken open poriën & littekens
€ 402 – incl. 4 producten voor thuisgebruik (verplicht), 28 dagen voor het begin van je kuur moet je al met 2 producten starten

 

Lumière Marine
Is je teint niet egaal, dof en heb je last van vlekken dan is het natuurlijk proces van je pigmentatie verstoord.   Dit gebeurt niet enkel onder invloed van onze leeftijd maar wordt versterkt door milieu-stress zoals UVA, vervuiling, roken en blauw licht (laptop, pc, tablet,..)  Deze verzorging corrigeert donkere vlekken, verheldert & egaliseert je huid en beschermt je tegen beschadiging in je DNA door vrije radicalen.
60 min – € 80

 

 

 

EYE MASSAGE MASK

Oogverzorgingen

Massage van de oogcontouren met het Eye Bar massage apparaat tijdens een gelaats- of lichaamsbehandeling
15 min – € 15

Verven wimpers
€ 15
Verven wenkbrauwen
€ 15

‘t Salon

Gelaats- en lichaamsverzorging gecombineerd met een massage voor een unieke ervaring.

Contact

Kerkstraat 254
8370 Blankenberge
050/67 54 04
nathalie@esthetiektsalon.be
BE0506.693.554